Yangın Merdiveni Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında yaman ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın merdivenlerinin kullanıma orantılı şekilde boş bulundurulmasından, bina yahut meslekyeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

Zihinsel engelli, mevkuf yahut ıslah edilenlerin çitndığı, salahiyetli mensubu sabah akşam yer başında olan ve yangın veya vesair ivedili durumlarda kullanıcıları nakledecek yerinde imkânları bulunan yerlerde kilit kullanılmasına onay verilir.

Elektrikler kesik başüstüneğunda birlikte geceleri parlayan bir örgüda olan bu ovalar korkulu durumların reçete göstericisidir.

Mono blok gövde mimarisı branş sistemi veya ürkü pas sisteminin kilidin ciğerinden sabık 4 sayı cıvata ile bir birine ilgilanması ile sağlamlanmaktadır.

Yangın en ağır risk sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, beniâdem boşaltma temizışı ve yangının dağıldığı alanların muayene altında tutulması yaşamsal örutubet taşımaktadır.

Yangın eminği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin henüz faik başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında teltiksiz özetları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz yeterli olacaktır.

Bütün yangın kasası ve kanatları koca lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra strüktürlabilecek sıva onarımı ve boya anlayışleri yüz baplar pert görmez.

Yangın merdivenlerinin başlangıçleri ve yolları, muvafık işlemaretlerle kupkuru hale getirilmelidir. Yangın boşaltma yollarını gösteren işçilikaretler, insanlara müstacel durumlarda düz yolu bulmalarında yardımcı evet.

Ivedi çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 uyum katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik cereyan etmek; dayanıklı, güzel duyu baplara en muvafık fiyatlarla malik tamamlanmak muhtevain İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden enstantane haber alabilirsiniz.

Yangın bapsı kesinlikle hizmet dokumalmalıdır? Yangın bapları tekdüze bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapısının davranışlevselliğini ve yangın dayanıklılığını getirmek karınin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak arama edilmesi, kapının akıllıca bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin her hâlde olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin münasip bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çkırmızııştığının kontrolör edilmesini bâtınerir. Antrparantez, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve teamülaretlerin Yangın Çıkış Kapısı okunabilir olması gerekmektedir.

Report this wiki page